E-COMMERCE Ale tale, ale tale ștampilări digitale


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Cîteva luni am tot chițibușit la TRUSTED.ro pentru a introduce un nou serviciu util pentru consumatori și pentru magazinele online care dețin Marca de Încredere.

Prin soluția oferită de SafeStamper by SafeCreative și TRUSTED.ro, sunt semnate digital documentele legale ale magazinelor online din România, adică se realizează automat copii digitale ale paginilor web care conțin informații despre termeni și condiții, politica de retur și politica de confidențialitate. Ștampilarea acestor pagini se va realiza lunar, iar documentele PDF vor fi afișate pe pagina fiecărui magazin de la www.trusted.ro/magazine-atestate.

Ce înseamnă acest lucru? Că nici clientul și nici magazinul nu vor putea susține că nu exista o informație la un moment dat pe site sau că informația era formulată într-un anumit mod, în caz de probleme. Obiectivul pe termen lung al serviciului este de a contribui la realizarea unei industrii e-commerce de încredere pentru clienți. În plus, acest serviciu oferă magazinelor posibilitatea de a-și demonstra transparența și de a-și întări credibilitatea.

Deci, un fel de Archive.org intern realizat de TRUSTED și colaboratorii săi, în beneficiul celor care cumpără online. Detalii sunt pe blog-ul TRUSTED.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.