Am văzut trei filme (The Show, What Happened to Monday, Marjorie Prime)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Show (2017) ✭✭✭✩✩

Știți filmul ăla în care un lucrător de prin televiziune se satură de făcut lucrurile cele mai rele de pe lume, dorește să devină mai bun, dar de fapt se face și mai rău? Ei bine, ăsta este! Un prezentator de reality-show-uri creează un concept în care oamenii se sinucid în direct, spre binele discutabil al celor apropiați. Evident, nu totul iese conform planului. Ia uitați aici.


What Happened to Monday (2017) ✭✭✭✩✩

Monday este una dintre cele 7 surori gemene, care și-a primit numele după ziua respectivă a săptămînii. Dar numai una dintre ele are dreptul să trăiască, din cauza unei legi care le interzice părinților să aibă mai mult de un copil. Explicația: Terra moare, nu mai e mîncare etc. Dacă nu ar fi atît de multă violență gratuită… Bonus: e filmat în București și Constanța! Ia uitați aici.


Marjorie Prime (2017) ✭✭✭✩✩

Nu este un film SF tipic, ci unul cu un ritm lent, cu multă conversație, cu acțiune la minimum și, de multe ori, sugerată doar. Dar este vorba despre un viitor în care am putea înlocui ființele dragi plecate de pe lumea asta cu androizi dotați cu inteligență artificială și, de ce nu, dotați și cu un dram de empatie. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.