Am văzut trei filme (Holy Goalie, Robin Williams: Come Inside My Mind, The Motive)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Holy Goalie (2017) ✭✭✩✩✩

O șleahtă de călugări cu diverse provocări fizice este nevoită să încropească o echipă de fotbal cu care să participe la… Campionatul inter-cleric. Ei bine, evident că se găsește unul mai răsărit care să-i antreneze. Avînd în vedere că este un film spaniol, partea de comedie este un pic altfel decît comediile americane, dar nu dă în foc cu umorul. Ia uitați aici.


Robin Williams: Come Inside My Mind (2018) ✭✭✭✭✩

Un documentar deosebit, care nu are un fir cronologic, ci mai curînd unul emoțional. Viața lui Robin Williams este disecată încet, fără grabă și ajungem la sfaturi de actorie, de viață, de relații sentimentale. Actorul este evocat de rude, una dintre fostele soții și de colegi. Mi-am dat seama la final că durata de 2 ore a filmului nu este deloc un impediment, ci ajută la construirea mozaicului acestui mare artist. Ia uitați aici.


The Motive (El Autor) (2017) ✭✭✭✭✩

Un notar deprimat de despărțirea recentă de soție, scriitoare de succes, tot încearcă să scrie romanul vieții sale. Pentru asta, nu ezită să se mute într-un bloc nou, să cunoască oamenii din clădire și, încet – încet, să le manipuleze viețile. Numai că înscenarea se întoarce împotriva lui. Este o comedie cu accente serioase, al cărei final nu-l prevezi așa de ușor. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.