Am văzut trei filme (El Club de los Buenos Infieles, Destination Wedding, UFO)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

El Club de los Buenos Infieles (2017) ✭✭✭✩✩

Un grup de bărbați vrea să reînvie pasiunea în familiile lor, așa că înființează un club al… infidelilor. De la un mic grup secret, se ajunge la un fenomen. Problemele lor de cuplu se rezolvă, dar cu prețul unor sacrificii. Este o reinterpretare a lui “Hangover”, cu unele accente europene despre familie. Ia uitați aici.


Destination Wedding (2018) ✭✭✭✭✩

Ciudățenia filmului este că, deși în scene apar și alte personaje, îi veți auzi vorbind și-i veți vedea în prim-plan doar pe cei doi din rolurile principale – Keanu Reeves și Winona Ryder. Este un tobogan al emoțiilor și o radiografie a modului în care se construiește relația dintre cei doi. Întîlnirea cu pisica sălbatică și scena de sex de pe colină sunt poate cele mai amuzante momente ale filmului. Ia uitați aici.


UFO (2018) ✭✭✭✩✩

Nu e foarte diferit de alte filme în care americanii încearcă să intre în vorbă cu vizitatorii extratereștri. Partea interesantă e că Gillian Anderson (Scully din “Dosarele X”) joacă rolul matematicienei sceptice, care rezolvă puzzle-ul în cîteva secunde. Puștiul din rolul principal este credibil, dar n-a avut ce face, din moment ce scenariul l-a obligat să joace în clișee. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.