Am văzut 3 filme (Love Wedding Repeat, 4L, Coffee & Kareem)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Love Wedding Repeat (2020) ✭✭✭✭✩

Neapărat de văzut comedia asta subapreciată la IMDB! Întîmplările se bazează pe ipoteza că aranjarea invitaților la o masă la nuntă le poate decide soarta. După ce vedeți versiunea dezastru, o să vi se prezinte o alternativă un pic mai reconfortantă. Este un film alert, bazat pe comic de situație și… e cu Olivia Munn!


4L (2019) ✭✭✭✭✩

Cînd prietenul lor din vechea gașcă cu care făceau trafic de combustibil prin deșertul african anunță că este grav bolnav, cei doi bărbați și fiica celui bolnav se îmbarcă în vechiul automobil 4L și pleacă să se reunească cu el. Diversele peripeții din deșert, dar și dialogurile dintre cei trei și oamenii pe care-i întîlnesc pe drum fac din acest film o comedie care merită văzută.


Coffee & Kareem (2020) ✭✭✭✩✩

Coffee este un polițist alb un pic cam neîndemînatic și Kareem este fiul iubitelui lui afro-americane. Amuzamentul se bazează pe faptul că puștiul este prea avansat pentru vîrsta lui, vorbește extrem de vulgar și se comportă ca un adult. N-am înțeles de unde tendințele lui gangsta, avînd în vedere că nimic din scenariu nu explică asta. Mi-au plăcut însă aluziile la situații actuale și tendința de a satiriza unele stereotipuri, precum cel al gangster-ului cu emoții și al polițistului corupt.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments