Am văzut trei filme (Ali’s Wedding, Je ne suis pas un homme facile, Toc Toc)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Ali’s Wedding (2017) ✭✭✭✭✩

Nu-i așa de ușor să fii o familie irakiană emigrată în Australia… Dar mai greu e să fii un tînăr care se străduiește zilnic să-și mulțumească tatăl, chiar dacă asta înseamnă să nu țină cont de ce vrea el cu adevărat. Comedie cu accente serioase, despre modul în care poți îmbina tradiționalismul musulman cu emanciparea și exigențele familiei cu cele ale societății. Ia uitați aici.


Je ne suis pas un homme facile (2018) ✭✭✭✩✩

Ce s-ar face un bărbat care s-ar trezi într-o lume dominată de femei? Ar fi bulversat, ar încerca să se adapteze, ar lupta să-și recapete societatea patriarhală în care se simțea atît de confortabil? Cam asta vrea să exploreze această comedie. Dar ce s-ar face o femeie care s-ar trezi că nu are mai multe drepturi decît bărbații, că există obiceiuri care o devalorizează? Ia uitați aici.


Toc Toc (2017) ✭✭✭✭✩

Mai multe persoane cu TOC (tulburare obsesiv-compulsivă) se adună la cabinetul unui medic psihiatru. Acesta întîrzie de la aeroport, așa că grupul încearcă să se ajute singur. Urmează o explorare amuzantă a diferitelor obsesii ale pacienților și realizarea faptului că nimic nu este de nevindecat. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments