Am văzut trei filme (Larry Crowne, Cam, Bohemian Rhapsody)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Larry Crowne (2011) ✭✭✭✩✩

Cu Tom Hanks și Julia Roberts, cum să dai greș? Nu e vina scenariului că te prinzi cam de la început că cei doi se vor cupla. E foarte amuzant cum Hanks simulează bărbatul pueril, dar pus pe fapte mari. Tocmai ce-a fost dat afară de la job din cauză că n-a făcut “college”, așa că se înscrie la o școală publică și trage tare să facă impresie bună. Veți vedea clișee despre învățămîntul subvenționat de stat din SUA, dar și o reinterpretare a găștilor de motocicliști din aceeași celebră țară. Ia uitați aici.


Cam (2018) ✭✭✭✩✩

A fost un furt de identitate? A fost meritul efectelor speciale? Era o aplicație care simula identitatea lui Alice? Nu aflăm din filmul ăsta în care contul unei video-chattiste este furat de… cineva. Partea de industrie a video-chat-ului este interesantă, dar nu știu cît din ea este veridic. În schimb, filmul capătă pe la jumătate o turnură bizară și scenariul pare că vrea să iasă la suprafață și nu poate. În concluzie, nu e un film de văzut de către cei cărora le plac finalurile clare, fără echivoc. Ia uitați aici.


Bohemian Rhapsody (2018) ✭✭✭✩✩

Un film american despre o personalitate, făcut ca la carte: artă și “nebunie”, orientare sexuală “deosebită” (dar, stați liniștiți, a fost și un pic hetero, ca să includem cît mai multă audiență), droguri și SIDA (doar un pic de sînge pe șervețel, nimic scîrbos), relația cu familia, învățături înțelepte etc. Cele mai bune scene sunt cele generate pe computer, evident, adică bucățile din concertele trupei Queen. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.