Am văzut trei filme (Midnight Runners, The Highwaymen, Hokkabaz)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Midnight Runners (2017) ✭✭✭✭✩

Doi elevi de la școala de poliție din Coreea de Sud se trezesc în mijlocul operațiunilor unei bande de trafic de ovule și organe. Atît de inimoși și de pătrunși de bărbăție sunt încît decid să investigheze singuri cazul, folosindu-se de puținele noțiuni dobîndite în școală și de bruma de arte marțiale deprinse. Un film plin de suspans și candid pe alocuri. Ia uitați aici.


The Highwaymen (2019) ✭✭✭✩✩

Doi foști Texas Rangers sunt racolați pentru a-i hăitui și ucide pe Bonnie și Clyde. Prilej cu care cei doi își dau seama cum cuplul de bandiți a devenit extrem de admirat și încurajat de public. Deși este un film polițist, ritmul este destul de lent timp de vreo oră. Își revine spre final. Ia uitați aici.


Hokkabaz (2006) ✭✭✭✩✩

Adică “Magicianul” sau pe acolo. Este un magician fără succes care, ajutat de un prieten-asistent, se încumetă la un turneu prin Turcia, cu o rulotă împrumutată de la sora lui. Doar că la pachet vine și tatăl său, cu un pic de Alzheimer la purtător. Un film turcesc de tip road trip, destul de amuzant și cu o mulțime de boacăne ale personajelor principale. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.