Am văzut trei filme (The Angel, I Am Mother, Blow)


The Angel (2018) ✭✭✭✭✩

În pragul războiului cu Egipt, un demnitar din guvernul israelian se pune pe vîndut secrete de stat țării rivale, dar devine agent dublu treptat. Este interesant de urmărit cît de delicată este limita dintre erou național și trădător și cum informațiile secrete pot schimba soarta unor națiuni. Ia uitați aici.


I Am Mother (2019) ✭✭✭✩✩

Într-o lume post-apocaliptică, o tînără se naște și se dezvoltă într-un buncăr, iar mamă îi este un android programat să revigoreze rasa umană. Perioada de armonie este întreruptă de pătrunderea unei femei în buncăr, în condițiile în care se credea că nu mai există niciun om pe Terra. Din acel moment, evenimentele se precipită și tînăra află că a trăit în minciună. Ia uitați aici.


Blow (2001) ✭✭✭✭✩

Ce simplu a pornit la treabă George Jung cu Pablo Escobar, în anii ’70, în SUA! Au devenit lorzii drogurilor, doar că Jung nu este la fel de “norocos” ca Escobar și ajunge să plătească un preț mare pentru afacerile lui. Este uimitor cît de ușor se puteau produce și vinde droguri la acea vreme și de aceea astăzi par ridicole eforturile mondiale de a pune capăt acestei industrii. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *