Am văzut 3 filme (Alita: Battle Angel; O Brother, Where Art Thou?; The Laundromat) 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Alita: Battle Angel (2019) ✭✭✭✭✩

Foarte bine realizat la nivel tehnic filmul și e bine făcut și scenariul! Mi-a plăcut atmosfera steampunk de pe tot parcursul filmului. Povestea este situată într-un viitor în care oamenii nu mai sunt umani 100% și piața neagră a produselor protetice este înfloritoare. Ia uitați aici.


O Brother, Where Art Thou? (2000) ✭✭✭✭✭

Am revăzut filmul ăsta și da, tot foarte bun mi se pare! O poveste cu trei evadați din ocnă în Vestul american, inspirată, pare-se, din “Odiseea” a lui Homer. Avem dușmani, avem personaje adjuvante, avem și sirene încîntătoare care-i atrag în plasă pe cei trei flăcăi. Iar muzica este nemaipomenită și vă recomand să descărcați albumul. Ia uitați aici.


The Laundromat (2019) ✭✭✭✩✩

Am dat drumul la film cu mari așteptări și ele nu mi-au fost îndeplinite decît în parte. Acest film artistic cu nuanțe de documentar intenționa să lămurească un pic cum s-a declanșat scandalul Panama Papers. Am apreciat umorul negru și ironia. Însă la final filmul se transformă într-o lungă morală a unei fabule, cu monologuri ale actorilor principali și cu punerea la zid a sistemului financiar occidental. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am văzut 3 filme (Alita: Battle Angel; O Brother, Where Art Thou?; The Laundromat)

  • krossfire

    Legat de cel de-al treilea film: Din pacate, Meryl Streep are o aplecare spre genul asta de filme si, tot din pacate, sunt printre cele mai putin reusite din incredibila ei filmografie. Ma gandesc acum si la recentul The Post, unde nici ea si nici Tom Hanks nu au reusit sa salveze cu ceva scenariul.