Am văzut 3 comedii din anii ’80


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Stripes (1981) ✭✭✭✩✩

Mi se făcuse dor de comediile anilor ’80, așa că am ajuns la acest film în care Bill Murray se prostește în toate modurile posibile. Contează mai puțin povestea, ce e important este că filmul e o parodie la filmele de acțiune și cele despre viața militară și o dovadă că actorii pot face uneori mai mult decît scenariul. Ia uitați aici.


Flying High II: The Sequel (1982) ✭✭✭✩✩

După celebrul “Airplane!”, continuarea duce povestea mai departe și de data asta întîmplările sunt la bordul unei navete spațiale către Lună. Unele poante sunt cam la fel ca cele din partea I, dar sunt și multe faze noi. Evident, parodiile la adresa unor filme celebre sunt savuroase. Ia uitați aici.


Moving (1988) ✭✭✭✩✩

Niciodată nu mi s-a părut cine știe ce amuzant Richard Pryor, dar în filmul ăsta mi-a plăcut. Ce e mișto la comediile acelor timpuri e că încurcăturile se acumulează atît de mult de-ți vine să plîngi pentru săracele personaje implicate. Cine credea că o mutare dintr-un oraș în altul se poate transforma într-o catastrofă? Optimismul scenariului este dezarmant. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.