Am văzut trei filme (The ‘Burbs, The Way Back, Que Dios nos perdone)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The ‘Burbs (1989) ✭✭✭✩✩

Titlul este prescurtarea de la “the suburbs”, adică cei care locuiesc în suburbii. În această comedie, niște vecini ciudați îi țin treji pe cei din cartier. Cînd se decid să afle care-i treaba cu nou-veniții, locatarii află lucruri care mai de care mai înspăimîntătoare. Tînărul Tom Hanks joacă rolul unui naiv detectiv de ocazie. Ia uitați aici.


The Way Back (2010) ✭✭✭✩✩

Improbabila aventură a unor evadați din lagărul siberian, care fac 6.400 km pe jos, pînă în India. Povestea se bazează pe o legendă, dar chiar și așa, este un exemplu grăitor pentru rezistența fizică a oamenilor și hotărîrea de a atinge un scop ce pare inițial imposibil. Dragoș Bucur și Alexandru Potocean joacă alături de Colin Farrell și Ed Harris, într-un film regizat de celebrul Peter Weir. Ia uitați aici.


Que Dios nos perdone (2016) ✭✭✭✩✩

Chiar în timpul vizitei papei în Spania, doi polițiști din Madrid investighează o serie de crime și violuri care are ca victime femei în vîrstă. Dacă unul dintre polițiști se luptă să salveze relația de cuplu, cel de-al doilea, cu o personalitate din spectrul autist, găsește cu greu o metodă de a începe o relație romantică. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.