Am văzut 6 filme cu Winona Ryder


Fac o pauză de la seria cu 3 filme ca să aduc un omagiu legendei în viață cu voce cristalină, ochi mari și cele mai expresive mîini de la Hollywood, micuța Winona Ryder. Nu mă întrebați de ce…


Destination Wedding (2018) ✭✭✭✭✩

Ciudățenia filmului este că, deși în scene apar și alte personaje, îi veți auzi vorbind și-i veți vedea în prim-plan doar pe cei doi din rolurile principale – Keanu Reeves și Winona Ryder. Este un tobogan al emoțiilor și o radiografie a modului în care se construiește relația dintre cei doi. Întîlnirea cu pisica sălbatică și scena de sex de pe colină sunt poate cele mai amuzante momente ale filmului. Ia uitați aici.


Experimenter (2015) ✭✭✭✭✩

Despre experimentele din anii ’60 ale lui Stanley Milgram despre voința oamenilor de a se supune autorității. Film realizat în stil documentar, cu diverse tehnici menite să te facă să plonjezi în acea epocă. Am apreciat participarea Winonei Ryder, îmi era dor de ea. Ia uitați aici.


Heathers (1988) ✭✭✭✭✩

Un film altfel cu și despre liceeni. Ceea ce părea o simplă neînțelegere în cadrul găștii de 3 fete numite Heather + o Veronica se transformă într-o serie de crime. Cu tinerele Winona Ryder și Shannen Doherty și cu Christian Slater care joacă rolul unui rebel cu accente violente. Ia uitați aici.


Turks and Caicos (2014) ✭✭✭✭✩

Mica insulă Turks and Caicos devine refugiul celor care vor să spele bani, care vor să administreze de la distanță afaceri necurate, dar și al fostelor iubiri și al unor noi idile. Pe lîngă peisajele foarte frumoase, filmul are atuul prezenței unor mari actori. Suspans și dialoguri pline de esență. Ia uitați aici.


The Dilemma (2011) ✭✭✭✩✩

Ce-ai face dacă ai afla că soția celui mai bun prieten al tău îl înșală? I-ai spune sau ai ascunde secretul de teamă să nu strici căsnicia? Pe acest subiect simplu se bazează comedia. Deși scenariul e simplu, filmul ne dovedește că aparențele pot fi înșelătoare și că niciun om nu e sfînt. Ia uitați aici.


When Love Is Not Enough. The Lois Wilson Story (2010) ✭✭✭✭✩

Bazat pe o poveste reală, filmul zugrăvește relația dintre Lois Wilson, fondatorul asociației Al-Anon și Bill Wilson, soțul ei alcoolic, co-fondator al asociației Alcoholics Anonymous. Relația dintre cei doi soți este remarcabilă, iar rezistența și înțelepciunea soției sunt un model. De asemenea, relația actoricească dintre cei doi funcționează ca unsă! Ia uitați aici.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *