Am văzut 3 filme (Belgica, Who’s Harry Crumb?, The Spy Who Dumped Me)


Belgica (2016) ✭✭✭✩✩

Belgica este un bar la care se asociază doi frați, în încercare de a transforma locul în cel mai șmecher loc de distracție din oraș. Doar că, la pachet cu divertismentul și alcoolul, vin drogurile, certurile, violențele dintre clienții stabilimentului. Fratele mai mare vrea să demonstreze că nu știe să facă numai rău, ci poate să repare lucrurile și să devină un partener de încredere. Ia uitați aici. 


Who’s Harry Crumb? (1989) ✭✭✭✩✩

Cred că voi încheia seria vizionărilor de filme în care joacă John Candy cu acesta. Detectivul din acest film este o combinație de Mr. Bean, Ace Ventura și Maxwell Smart, în varianta supraponderală. Chiar dacă personajul are ceva din cei trei, Candy reușește să-l individualizeze pe detectivul stîngaci și nu foarte inteligent. Ia uitați aici. 


The Spy Who Dumped Me (2018) ✭✭✭✩✩

Hai că despre Mila Kunis știm ce poate. Dar aici face un cuplu foarte amuzant cu Kate McKinnon. Un film dinamic, cu destule poante la care vei rîde chiar și singur/ă. Mi-a plăcut în mod special că e filmat în mai multe locuri: Viena, Praga, Budapesta etc. Iar scena conversației la telefon cu “Edward Snowden” este adorabilă. Ia uitați aici.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *