GeorgeHariPopescu.com nu este al lui George Hari Popescu


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

În 9 februarie, cineva cu mult timp liber a înregistrat domeniul de Internet GeorgeHariPopescu.com la Namecheap .com, cu scopul de a trimite spam în numele meu și al lui TRUSTED.ro. Cazul ăsta mi-a adus aminte brusc de LaParis .vip, un site administrat de niște români care vînd parfumuri false (citește aici despre caz + comentariile).

Evident, eu n-am nicio legătură cu acest domeniu de Internet și nu de la mine vin mail-urile. Atît eu, cît și SC TRUSTED INTERNET SRL, am reclamat acest domeniu și urmează plîngerile penale din partea amîndurora.

E-mail-ul pe care e probabil să-l primiți conține o imagine cu o așa-zisă ofertă de atestare la Trusted.ro pentru magazinele online, apoi un text despre Trusted.ro și instrucțiunile de dezabonare în subsol. Textele au fost în parte copiate de la Trusted.ro, iar cele puține necopiate nu conțin diacritice. Link-ul de dezabonare duce la homepage-ul Trusted.ro.

Pînă acum, deduc că este vorba despre:

  • doi, cel mult trei bărbați
  • cu unele probleme de viață sexuală
  • și/sau care au avut o copilărie marcată de violențe și/sau abuzuri.
  • De asemenea, este vorba despre persoane care n-au trecut des pe la școală și care au avut mereu nevoie de atenție din partea anturajului.

Tot ieri, cineva cu pseudonim a lăsat un scor de o stea la Google.com pentru Trusted.ro, fără să scrie o opinie.

Citește la Trusted.ro despre această tentativă de defăimare.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonează-te  
Anunță-mă cînd apar