Am văzut 3 filme (6 Underground, Detectivul Dee și misterul flăcării fantomă, After Earth)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

6 Underground (2019) ✭✭✩✩✩

De mult n-am mai văzut un film cu acțiune continuă, dar continuă, fără pic de răgaz! În acest film tipic pentru Michael Bay, 6 șmecheri care nu au nume, ci doar numere, și-au jurat să scape lumea de răufăcători, dictatori și alți nelegiuiți. Avînd la dispoziție un buget nelimitat, cei 6 urmăresc, spionează, luptă, rănesc și omoară pe bandă. Apropo de buget, este al doilea cel mai scump film (150 de milioane de dolari) produs de Netflix, după The Irishman (175 de milioane). L-am evaluat la două stele pentru că nu e genul meu de film, dar, dacă-ți plac filmele cu acțiune hard, sigur îl vei aprecia!


Detectivul Dee și misterul flăcării fantomă (2010) ✭✭✭✩✩

De cînd n-ați mai văzut un film chinezesc cu tot tacîmul: decoruri superbe, efecte speciale de înalt nivel, lupte bine coordonate, o poveste plină de mister? Ei bine, acest film din seria cu detectivul Dee nu dezamăgește, dar nici nu te dă pe spate. Oricum, e bine să-l vezi pe un televizor de calitate peste medie, ca să te bucuri pe deplin de imagine. Detectivul Dee este scos din închisoare de împărăteasa Wu, pentru a investiga unele crime miisterioase care se întîmplă chiar înainte de a fi inaugurată statuia gigantică a lui Buda și înainte de încoronarea singurei împărătese din istoria Chinei de pînă atunci.


After Earth (2013) ✭✭✩✩✩

Ăsta pare un film din alea în care Will Smith a vrut să i se dea un rol fiului său, Jaden Smith. Pentru că scenariul e atît de subțire încît se vede prin el. Practic, toată acțiunea este încercarea fiului Katai de a ajunge la o bucată din nava prăbușită, după o călătorie agitată de 100 km. Totul sub amenințarea unei creaturi care mirosea feromonii emiși în timpul senzației de frică. Merită eventual văzut pentru peisajele generate pe computer, ceva tehnologie din viitor și scena zborului lui Katai, urmărit de un vultur uriaș.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.