Am văzut trei filme (The Wandering Earth, Stockholm, Hotel Mumbai)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Wandering Earth (2019) ✭✭✭✩✩

Credeați că nu știu și chinezii să facă filme SF? Este un viitor în care soarele a apus (de fapt, a devenit nociv) și Terra, propulsată de cîteva zeci de motoare imense plasate pe suprafața ei, se îndreaptă spre un nou sistem solar. Evident că nu totul e lapte și miere și că apar probleme care nu pot fi rezolvate decît… de niște eroi! Ia uitați aici.


Stockholm (2018) ✭✭✭✭✩

Chiar mi-a plăcut acest film despre cazul luării de ostatici din capitala Suediei, care a dat numele celebrului sindrom. Nu-l mai văzusem de mult pe Ethan Hawke și Mark Strong face un rol satisfăcător. Suspansul și umorul sunt cele două elemente care fac din acest film unul agreabil, care nu te va plictisi deloc. Ia uitați aici.


Hotel Mumbai (2018) ✭✭✭✭✩

Inspirat de atacurile din Mumbai și în special asupra hotelului de lux Taj. Am apreciat că acțiunea este abruptă și nu sunt sincope de suspans pe parcurs. Deși nu se respectă durata adevărată a atacurilor din 2008 (au durat 4 zile, nu doar una), tot se creează niște profiluri puternice ale personajelor și vei fi prins de povestea ieșită din comun. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments