Treburi digitale online (Watchshop.ro e supermarket, Filarmonica Ploiești transmite concerte, e-learning prin Edus.ro, admitere prin Vreaula.ro, showroom de mobilă Vox, scrabble în română)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 4 min)

Watchshop.ro devine supermarket online

Magazinul online de ceasuri WatchShop.ro intră pe o nouă linie de business și vinde și alte produse decît ceasuri, în parteneriat cu TEAM Courier. Noua categorie Supermarket listează circa 8.000 de produse, împărțite în 5 categorii:

  1. alimente
  2. cafea și ceai
  3. băuturi
  4. casă și curățenie
  5. cosmetice și îngrijire personală.

Categoria a fost lansată ca răspuns la cererea ridicată pentru achiziții online, cu livrare la domiciliu, de produse de uz zilnic.


Muzică clasică din confortul canapelei

Spectacolele s-au mutat online și există oferte gratuite și cu plată. Filarmonica Ploiești a lansat accesul virtual la concerte, prin bilete individuale. Concertele pot fi urmărite în condiții optime de pe orice dispozitiv digital.

Biletele virtuale vă oferă acces 24 de ore la fiecare concert, în cazul în care nu este specificat altfel. După finalizarea plății, veți primi acces instant la concertele achiziționate.


Educație la distanță, pentru mici și mari

Dacă ești profesor sau reprezinți o instituție de învățămînt, poți solicita un cont la Edus.ro, prin completarea formularului. Cineva de la platformă te va contacta pentru detalii. Prin acest sistem, ai control complet asupra proceselor de lucru interne și poți crește rata de promovare a examenului de bacalaureat.

Pentru ca totul să fie cât mai intuitiv, platforma Edus.ro este împărțită în 2 module: digital organizațional și digital educațional.


Mihai Pirvuleț și Codruț Lemeni, studenți la Politehnica în anul al II-lea, au lansat platforma educațională “Vreau la”, destinată celor care vor să aplice la facultate, aflu de la RevistaBiz.ro. Aceasta include gratuit exerciții grilă și simulări de admitere. Pentru moment, utilizatorii pot folosi platforma pentru a se pregăti pentru admiterea la Politehnica și Drept, urmând ca, în perioada următoare, platforma să se extindă și la alte specializări, precum Medicină.

Pentru moment, cei care se înregistrează pot să rezolve peste 2.300 de grile unice cu răspuns imediat, la exerciții de matematică, fizică și informatică, dar și să participe la simulari de admitere pentru Politehnică. Pe platformă vor fi adăugate peste alte 150 de seturi de exerciții, în prezent aflate în faza de verificare.


Showroom virtual de mobilă

Îți lipsește hoinăreala prin magazinele de mobilă? Hai că se rezolvă și asta! Pe parcursul turului virtual de la VOX, vei descoperi toate categoriile care te interesează – mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisajele – parchet, plinte, panouri decorative pentru placarea pereților.

Te plimbi prin magazin ca și cum ai fi acolo și, cînd vezi o etichetă, dă click pe ea, pentru a afla detalii despre produsul respectiv! Vei vedea și prețul, dar, pentru a cumpăra, apeși pe link-ul către magazinul online. Turul este disponibil și în varianta pentru ochelari de realitate virtuală.


Scrabble online în română

Ehei, cîți ani are acest site (domeniul e înregistrat în 2001)! Pe vremuri, eram un fan înfocat al jocului online de scrabble cu jucători la întîmplare sau cu cunoscuți. Probabil există interfețe mai avansate pe Web și jocuri de scrabble pentru mobil, dar îmi place acest site minimalist, care-și face treaba în continuare.

La Internet Scrabble Club, te vei bucura de un joc de scrabble amuzant și-ți vei aminti de interfețele timpurii de chat de tip mIRC și de comenzile pe care le aveai la dispoziție în sistem.


::: Seria “Treburi digitale online” :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments