Am văzut trei filme (Troop Zero, Crown Heights, The Big Sick)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Troop Zero (2019) ✭✭✭✩✩

Iată un film care poate fi văzut de toată lumea. O puștoaică se străduiește să improvizeze o trupă de fete cercetașe, pentru a participa la concursul regional ce are drept premiu înregistrarea vocii pe discul ce va fi trimis în spațiu cu sondele Voyager. Tenacitatea și modul în care se folosește ea de relațiile interumane sunt de invidiat.


Crown Heights (2017) ✭✭✭✩✩

Cum se întîmplă adesea în SUA, un tînăr afro-american este închis pe nedrept pentru uciderea unui alt tînăr, pe stradă. Stă în închisoare 21 de ani, pînă cînd cel mai bun prieten al său reușește să facă lumină în acest caz. Ar fi fost de 4 stele dacă ar fi avut un ritm mai alert.


The Big Sick (2017) ✭✭✭✩✩

Este povestea adevărată a comedianului Kumail Nanjiani, căruia i-a venit să se îndrăgostească de Emily Gordon (Emily Gardner în film), în loc să accepte o căsătorie aranjată de părinții lui. Subiectul poate părea mult folosit la Hollywood, dar abordarea este realistă și filmul este plin de umor sincer.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.