Am văzut trei filme (Chiulangiul, Stuber, Blackpink: Light Up the Sky)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Chiulangiul (1986) ✭✭✭✩✩

O comedie clasică, în regia lui John Hughes, inovatoare prin faptul că personajul principal ni se adresează, pentru a-și explica gesturile. Mi s-a părut însă că ritmul filmului este cam lent pentru subiectul abordat. Merită văzut pentru aparițiile unor actori care au devenit apoi foarte celebri, cum ar fi Charlie Sheen.


Stuber (2019) ✭✭✭✩✩

Toată povestea se învîrte unui șofer de Uber, care se trezește partener al unui agent de poliție, în mijlocul căutării unor de traficanți. Comicul se situație este bun, doar că avem și aici clișeul tatălui singur care-și neglijează fiica, din cauza meseriei. Kumail Nanjiani este însă foarte amuzant, așa că te poți relaxa în timp ce privești filmul.


Blackpink: Light Up the Sky (2020) ✭✭✭✭✩

„Oare am mâncat ceva azi?”, se întreabă una dintre membrele trupei, în timp ce fetele străbat în limuzină drumul până la studioul de înregistrări. „Mi-ar fi prins bine un pui de somn înainte”, spune alta înainte de să înceapă să înregistreze bucata sa din noua piesă. Sunt doar două indicii despre sacrificiile pe care le-au făcut cele patru fete din trupa BLACKPINK, în afară de trăitul departe de casă și părinți, lipsa unei copilării ordonate, imposibilitatea de a dezvolta relații personale în afara grupuri ș.a.m.d. Documentarul surprinde tonele de muncă din spatele succesului trupei, într-un mod uman și organizat, așa cum a făcut „Miss Americana”, filmul care ne spune povestea cântăreței Taylor Swift.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.