Am văzut trei filme (Goodbye Lover, Funeralii fericite, Ferry)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Goodbye Lover (1998) ✭✭✭✩✩

O poveste cu doi frați și o femeie, cu niște bani și ceva crime la mijloc. Este un film polițist cu accente de comedie, cu multă ironie și cu Ellen DeGeneres în rolul polițistei trecute prin viață și cu multă experiență. Mi-a plăcut că majoritatea personajelor sunt bine construite, solide și verosimile.


Funeralii fericite (2013) ✭✭✭✩✩

Ideea e bună: o țigancă le prezice unor prieteni când vor muri și cum. Problema este că nu știm din ce cauză va muri personajul principal, ceea ce face vizionarea un pic derutantă. Există însă destule momente amuzante care compensează asta, chiar dacă jocul actoricesc al lui Horațiu Mălăele este același pe care-l știm de zeci de ani.


Ferry (2021) ✭✭✭✩✩

Ferry face parte din mafia din Amsterdam, dar s-a cam săturat de viața asta. Profitând de o misiune de lichidare a unor persoane, el începe să-și schimbe viața. Este un film verosimil, cu un personaj bine conturat, pentru care vei avea compasiune.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.