Povești cu bitcoin > 25% din bitcoinii de pe piață sunt blocați, Coincheckup.com îți spune cum merge piața, KFC oferă „găleți” cu plata în criptomonedă


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Aproape un sfert din monedele virtuale Bitcoin sunt blocate

Conform Chainanalysis, o companie care monitorizează transferurile monedelor virtuale, 23% din toată masa de bitcoin este blocată sub multiplele straturi de securitate. În total, se estimează că sunt blocate 3 milioane de monede care valorează, la cotația actuală, cam 52 de miliarde de dolari.

Un caz celebru deja este cel al lui James Howells, un galez care și-a aruncat hard-disk-ul calculatorului folosit pentru minarea a 7.500 de monede bitcoin. În ziua de azi, ele ar fi valorat 131 de milioane de dolari.

⇢ Citește la Hotnews


Perspectiva europeană asupra monedelor virtuale

După cum arată creșterea constantă a prețului monedei bitcoin, valutele digitale și tehnologia de tip blockchain s-au maturizat în mod semnificativ și au devenit tot mai mult un subiect fierbinte în economia digitală și în societatea civilă în general.

În prezent, un număr din ce în ce mai mare de companii lansează ofertele inițiale de monede (ICO), iar tot mai multe instituții financiare și guvernamentale investesc în cercetarea și dezvoltarea soluțiilor de tip blockchain sau investighează o potențială necesitate de reglementare viitoare.

⇢ Citește la E-Commerce Europe


Coincheckup.com, harta în timp real a criptomonedelor

Este un site realizat de un timișorean, alături de un partener străin, care monitorizează în timp real evoluția diferitelor criptomonede existente pe piață.

Cei 300 de algoritmi folosiți și cei 10 specialiști care lucrează la site asigură predicții pentru speculatorii de monede virtuale și afișează cotațiile reale, pentru cei curioși dar care încă n-au explorat piața valutelor digitale.

⇢ Vezi Coincheckup.com și rezumatele tehnice la Medium


KFC acceptă bitcoin în Canada

E doar pentru comenzi la domiciliu și perioada ofertei este limitată, dar tot e ceva! KFC Canada acceptă bitcoin pentru produsul „Bitcoin Bucket”, nou introdus în meniu. „Găleata” vine cu 10 bucăți de pui, cartofi și sosuri.

Trecerea la Bitcoin a companiei KFC ar putea părea surprinzătoare, dar firma a căutat constant modalități de a transforma tehnologia blockchain într-un instrument de marketing.

⇢ Citește la Motherboard


ÎN PLUS:

⇢ Poate ai timp să citești o carte despre blockchain
⇢ Dacă ai bitcoini, iată ce magazine online românești îi acceptă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.