Povești cu bitcoin: CryptoCoinPRO s-a mutat în Luxemburg, Samsung produce cipuri de mining


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

CryptocoinPRO.ro renunță la băncile românești

CryptoCoin Pro nu mai poate opera conturi în băncile româneşti. “Motivele invocate de ei au fost vagi, ne-au transmis că au dreptul de a-şi selecta clientela şi atât”, a declarat Valentin Socaci, CEO. Într-un comentariu pe FB, Sergiu Drăgănuș (asociat) a mai explicat:

Pentru moment CryptoCoin.PRO a mutat operatiunile pe Luxemburg, prin transfer SEPA 24 hrs… asa ajungem sa platim impozite in alte tari pe activitati legale inchise in mod abuziv in Romania …fara motiv…

Citește la Ziarul Financiar


Samsung produce cipuri pentru hardware de mining

Design-ul pentru ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) a fost terminat anul trecut și a intrat în producție în ianuarie 2018. Cipurile sunt produse de o companie din China. Acest proiect ocupă o porțiune foarte mică din capacitatea de producție a companiei coreene, deci nu este afectată producția de alte cipuri.

Compania a început recent să producă și cipuri GDDR6, care vor fi foarte utile pentru minarea de criptomonede bazate pe GPU (deci Bitcoin-ul ar fi exclus aici).

Citește la GSM Arena


George Buhnici lansează seria CRYPTO VINERI

George Buhnici a pornit o serie de clipuri video în care-și propune să explice unul, două sau mai multe lucruri despre lumea criptomonedelor.

În primul episod, George explică tehnologia din spatele monedelor virtuale: blockchain.

În episodul al 2-lea, Buhnici vorbește despre mineritul de monede virtuale: ce este, cum se face, dacă merită să faci și tu.


Un club din Turcia a achiziționat un jucător cu Bitcoin

Clubul de fotbal Harunustaspor, care evoluează într-un campionat regional de amatori din Turcia, a achiziționat un jucător folosind criptomoneda Bitcoin. Omer Faruk Kiroglu, în vârstă de 22 de ani, a acceptat o ofertă de 0,0524 Bitcoin (aproximativ 431 de euro) și 2.500 de lire turcești (534 de euro).

Omer Faruk Kiroglu s-a declarat încântat de această experiență.

Citește la Profit.ro


ÎN PLUS:

⇢ Poate ai timp să citești o carte despre blockchain
⇢ Dacă ai bitcoini, iată ce magazine online românești îi acceptă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.