Am văzut trei filme (Anon, War Machine, The Clapper) 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Anon (2018) ✭✭✭✩✩

Într-o lume în care cetățenii au implanturi care le înregistrează și difuzează către autorități orice mișcare, Anon este o nălucă, pentru că ea a reușit să dispară oficial din societate și a căpătat cunoștințele necesare pentru a șterge amintiri la cerere. Evident că asta nu-i este pe plac statului, care încearcă să-i dea de urmă. Alături de un detectiv depresiv și un pic rebel, Anon face dreptate. Ia uitați aici.


War Machine (2018) ✭✭✭✩✩

Este o satiră la adresa intervențiilor militare americane peste tot în lume unde SUA simt că este nevoie de ei (sau unde simt miros de țiței). Brad Pitt este un general rigid, care toată viața și-a urmărit scopul: o retragere onorabilp, în glorie. Pentru asta însă, sacrifică resurse și vieți umane, ba chiar și viața de familie. Și tot trist își termină cariera. Ia uitați aici.


The Clapper (2018) ✭✭✭✩✩

Un tip care trăiește din aplaudatul la emisiuni TV este demascat și trebuie să-și reorganizeze viața. Partea bună este că, cu ocazia asta, se apropie de fata pe care o plăcea și că devine un bărbat mai puternic. Amuzant film (comic de situație și replici bune), cu o notă amară pe parcurs. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am văzut trei filme (Anon, War Machine, The Clapper)