Am văzut 3 filme (Dolemite Is My Name, Le fidèle, Office Christmas Party)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Dolemite Is My Name (2019) ✭✭✭✭✩

Am apreciat foarte mult jocul plin de dinamism și bucurie al lui Eddie Murphy, caracteristici de o viață ale actorului. Este povestea lui Rudy Ray Moore, un artist ciudat din anii ’70, promotor al curentului Blaxploitation, care a mirat lumea prin alter-ego-ul său numit Dolemite. Din păcate, traducerea nu este pe măsura amuzamentului show-urilor straniului personaj. Ia uitați aici.


Le fidèle (2017) ✭✭✭✩✩

Seria “Ocean’s” și-a lăsat amprenta și pe filmul ăsta, despre un tip care-și minte consoarta în privința ocupației sale. Și aici avem pasiunea femeii care nu se poate abține să nu rămînă alături de un bărbat dubios. Este de urmărit modul în care se leagă și se menține relația dintre cei doi. Finalul trist te va impresiona. Ia uitați aici.


Office Christmas Party (2016) ✭✭✭✩✩

Ca să salveze afacerea, un șef de firmă organizează cea mai nebună petrecere de Crăciun. Atuul filmului sunt poantele un pic mai deosebite și muzica. Jennifer Aniston nu e cea mai credibilă actriță în rol de personaj negativ, dar T.J. Miller are același umor ca în Silicon Valley. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.