Am văzut trei filme (Private Life, The Zookeeper’s Wife, T2 Trainspotting)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Private Life (2018) ✭✭✩✩✩

Un cuplu se tot chinuie să aibă copii și încearcă toate metodele în același timp: fertilizare in vitro, adopție, mamă surogat. Le e greu însă să găsească femeia potrivită, pînă cînd vine în vizită la ei o nepoată. Filmul e cam lent și prea lung pentru gustul meu și mi se pare că se pierde mult din emoție din cauza acestor două inconveniente. Ia uitați aici.


The Zookeeper’s Wife (2017) ✭✭✭✭✩

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, grădina zoologică din Varșovia devine adăpost pentru un grup de evrei salvați din ghetou. Prietenul familiei care are grijă de grădină se transformă într-un nazist fără emoție. Soția îngrijitorului ia asupra ei sarcina de a ține lucrurile ascunse și de a contribui la salvarea fugarilor. Emoționant și cu suspans. Ia uitați aici.


T2 Trainspotting (2017) ✭✭✩✩✩

Continuarea primului “Trainspotting” nu se ridică la nivelul așteptărilor. Cam în 30% din film avem rememorări și explicații despre modul în care cei patru prieteni se reîntîlnesc, apoi ar trebui să vedem povestea răzbunării. Dar scenariul e haotic, se pierde orice fir roșu pe parcurs și filmul devine plictisitor. Noroc cu ultimele 15 minute! Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.