Am văzut trei filme (Glass, Win It All, Velvet Buzzsaw)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Glass (2019) ✭✭✭✩✩

Teoria este interesantă: există un grup de oameni care caută și distruge semenii cu puteri paranormale, care se cred eroi ca în benzile desenate. Însă scenariul e încărcat cu prea multe momente în care se încearcă artificial creșterea suspansului. Am apreciat că Bruce Willis încă mai poate și că James McAvoy reușește să treacă cu brio prin toate personalitățile în care se dedublează personajul lui. Ia uitați aici.


Win It All (2017) ✭✭✭✩✩

Ce faci cînd ești pus să ai grijă de o geantă plină de bani și tu ești dependent de jocuri de noroc? E previzibil răspunsul. Mai puțin previzibil e modul în care personajul principal încearcă să recîștige banii pierduți și, în felul ăsta, să-și salveze pielea. Amuzant și dinamic, bun de o seară cu prietenii. Ia uitați aici.


Velvet Buzzsaw (2019) ✭✭✭✭✩

Imersiune în lumea artei din Los Angeles. Cîțiva artiști concurează pentru faimă și pentru expunere în galerii celebre și muzee. Lumea asta este cutremurată de apariția operelor unui pictor care tocmai a decedat. Tablourile lor îi surprind pe toți. Dar, treptat, toți descoperă că există ceva necurat în spatele acelor pînze… Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments