Am văzut trei filme (The Mercy, The Red Sea Diving Resort, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Mercy (2018) ✭✭✭✭✩

Inspirat din povestea lui Donald Crowhurst, om de afaceri britanic și navigator începător, care a încercat să facă ocolul lumii singur, cu un iaht, în cadrul unui concurs organizat de publicația Sunday Times în 1968. Din păcate, lipsa de pregătire suficientă, fondurile limitate și psihicul neantrenat al lui Crowhurst au dus la o tragedie. Un film despre responsabilități, decizii și riscuri. Ia uitați aici.


The Red Sea Diving Resort (2019) ✭✭✭✭✩

Tot o poveste inspirată din realitate: în 1979, Mossad-ul a înființat o stațiune pe malul Mării Roșii, pentru a ascunde o operațiune amplă de a transporta evrei etiopieni în Israel. Știm că Mossad-ul e unul dintre cele mai bune servicii secrete din lume, dar în film veți vedea că mai contează și norocul și să fii la locul potrivit în momentul potrivit. Ia uitați aici.


The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) ✭✭✭✭✩

O simplă inspirație de moment menită să scape grupul din chingile naziștilor devine un mic fenomen: clubul de lectură înființat pe insulă ascunde alte activități și în spatele fiecărui membru este o poveste emoționantă. Atmosfera a fost re-creată armonios și accentele umoristice mi-au plăcut. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.