Am văzut trei filme (A Hijacking, Beats, Bright)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

A Hijacking (2012) ✭✭✭✭✩

Este altceva decît “Captain Philips” cu Tom Hanks, filmul apărut un an mai tîrziu, pentru că acesta este profund psihologic. Asistăm la degradarea treptată a stării mintale și fizice a marinarilor care au avut ghinionul de a fi pe nava daneză deturnată de pirații somalezi. Am înțeles că au vrut să creeze un al doilea personaj principal în rolul CEO-ului companiei, dar pe mine nu m-a convins. Per total, filmul e de văzut! Ia uitați aici.


Beats (2019) ✭✭✭✭✩

M-a emoționat filmul ăsta. Un tînăr trece peste o tragedie din familie și se refugiază în muzică. Este pasionat de ritmuri și de hip-hop. În ajutorul lui vine un fost producător de muzică din Chicago. Cei doi se ajută reciproc pentru a trece peste obsesii, peste trecutul dureros și pentru a crea muzică împreună. Ia uitați aici.


Bright (2017) ✭✭✭✩✩

Nu văzusem la timpul lui acest film. N-am înțeles cum de, în tot acest SF, armele au rămas aceleași, toate rasele vorbesc engleza, glumele sunt în stil american și cam totul miroase a Hollywood de la o poștă. Dar, pînă la urmă, e un film amuzant, mai mult pentru adolescenți. Orice film cu Will Smith merită văzut :-) Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments