Am văzut 3 filme (Long Shot, 7500, The Wrong Missy)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Long Shot (2019) ✭✭✭✭✩

Deși cu unele accente neverosimile (dar nu e un documentar, în fond), această comedie face mișto de clișeele politicienilor și mizează pe celebrul mit că iubirea se ivește acolo unde nu te aștepți. Prestația degajată a lui Charlize Theron și Seth Rogen se mulează perfect pe dialogurile amuzante. O să te prindă relația dintre candidata la președinția SUA și un talentat jurnalist care-i scrie discursurile.


7500 (2019) ✭✭✭✭✩

Iată un film despre care chiar nu trebuie să citiți cronici înainte, pentru că vă vor dezamăgi. Filmul american este realizat în stil european, cu multe planuri-secvență. Deturnarea zborului 7500 de la Berlin la Paris este văzută din carlingă, unde cei doi piloți încearcă să facă față situației. Senzație de claustrofobie, frustrare față de lipsa de apărarea, multă emoție. Bună alegerea lui Joseph Gordon-Levitt!


The Wrong Missy (2020) ✭✭✭✩✩

Ai zice că e o comedie prostuță, în care Tim cel de vîrstă mijlocie (David Spade) o invită într-un city break pe domnișoara greșită. Dar jocul actoricesc și situațiile ieșite din comun vor compensa lipsurile din scenariu. Eu chiar m-am amuzat și identificat în unele scene. Cam multe aluzii sexuale, deci aveți grijă împreună cu cine vedeți filmul!

::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.