Am văzut 3 filme (Greyhound, Ceremonia, Scurtcircuit)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Greyhound (2020) ✭✭✭✭✩

Tom Hanks revine într-un rol de comandant, de data asta al navei americane Greyhound, avînd ca atribuție escortarea convoaielor cu provizii către aliați, în Al Doilea Război Mondial. Filmul este foarte dens din punct de vedere tehnic, este bine să te informezi un pic înainte despre procedurile și terminologia specifice transportului maritim.


Ceremonia (1995) ✭✭✭✭✩

O “femeie bună la toate” proaspăt angajată de o familie înstărită are un comportament umil, din cauza unui secret pe care-l ascunde. Personalitatea i se schimbă cînd o cunoaște pe poștărița din sat, o femeie rebelă și fără scrupule. Cele două sunt puse pe fărădelegi.


Scurtcircuit (2017) ✭✭✩✩✩

Filmul inspirat de incendiul de la maternitatea Giulești, din 2010, vrea să aibă de toate: dramă, comedie, psihologie, thriller. Mai multe metode de filmare combinate, o tentă de documentar și o poveste un pic neverosimilă cu o minoră de 15 ani însărcinată. Cu toate acestea, merită văzut de către cei care nu știu nimic despre acea tragedie.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.