Am văzut 5 filme (Blow The Man Down, Șarada, An American Pickle, Waiting for the Barbarians, How to Fake a War) 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Blow The Man Down (1992) ✭✭✭✩✩

O atmosferă misterioasă, un cîntec al pescarilor, un orășel simplu, dar plin de secrete. Două femei încearcă să ascundă o crimă. Deși este un thriller, filmului nu-i lipsește umorul. Este un film american, realizat în stil european.


Şarada (1963) ✭✭✭✭✭

Acest film cu Cary Grant, Audrey Hepburn și Walter Matthau este adorabil! O poveste polițistă se împletește, evident, cu una de iubire. Avem umor, întorsături de situație și actori foarte buni. Dacă vreți să vedeți Parisul anilor ’70 și celebrul timbru “Cap de bour”


An American Pickle (2020) ✭✭✭✩✩

Seth Rogen în dublu rol, într-un film ironic. Un muncitor de la o fabrică de murături se păstrează accidental timp de 100 de ani și se trezește în Brooklyn-ul zilelor noastre. Dincolo de mirările pe care le are față de lumea modernă, el își învață strănepotul despre ce e cu adevărat important în viață.


Waiting for the Barbarians (2019) ✭✭✭✩✩

Undeva la granița dintre un imperiu nenumit și lumea “barbară”, există un orășel în deșert, unde un administrator al statului ține lucrurile în frîu. Însă pacea e destrămată de trimișii polițienești ai imperiuli, care văd război acolo unde el nu există. Ritm lent, imagini panoramice, atmosferă apăsătoare


How to Fake a War (2019) ✭✭✭✭✩

Am mai văzut ideea asta în “Wag the Dog”, dar aici am găsit mai mult umor. Despre cascadoríi în relații publice, dar și despre cît de ușor poți manipula opinia publică. Un star hip-hop are nevoie de un conflict ca să-și justifice concertul caritabil pe care-l pune la cale. M-am bucurat să o revăd aici pe Katherine Parkinson din serialul “The Office”.

::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Am văzut 5 filme (Blow The Man Down, Șarada, An American Pickle, Waiting for the Barbarians, How to Fake a War)

  • Ionut Popa

    An American Pickle pare inspirat dupa un film cu Louis de Funes, parca Hibernatus ii spunea. Altfel, pentru mine Seth Rogen e genul de umor care nu imi place, orice as face. Ca om pare foarte simpatic, din ce am vazut la depozitia pe care a avut-o in fata Congresului american.