Am văzut cinci filme (The Nest, Au nom de ma fille, On the Milky Road, Love Guaranteed, Dialogue avec mon jardinier)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

The Nest (2020) ✭✭✭✩✩

Un film de văzut de către românii care fac credite fără să știe dacă-și vor permite ratele zeci de ani la rând. Aici, Rory se întinde mai mult decât îi este plapuma doar pentru a fi eroul familiei sale. Visurile îi sunt destrămate și un cerc vicios dezoltat ani la rând continuă să se rostogolească.


Au nom de ma fille (2016) ✭✭✭✭✩

Fiica lui moare în condiții suspecte. Toată lumea din jur îi spune să uite și să meargă mai departe. Dar tatăl îndurerat nu se lasă și, zeci de ani, îl hăituiește pe cel suspectat, până ajunge la o concluzie judiciară. Este o poveste despre tenacitate, dar și dragoste de tată dusă până la absurs. Cu Daniel Auteuil, unul dintre actorii mei preferați.


On the Milky Road (2016) ✭✭✭✭✩

O poveste de iubire pe fundalul războiului din Bosnia. Așa cum era de așteptat, Emir Kusturica (Kosta) face un rol complex, amuzant și tragic în același timp. Monica Bellucci se adaptează atmosferei și este o mireasă candidă. Goana celor doi pentru a scăpa de soldați îți va aminti de comediile mute, dar trebuie să ții cont că totul este inspirat din realitate. S-ar putea să cauți și să asculți după vizionare coloana sonoră, cu muzică tradițională din această parte a Europei.


Love, Guaranteed (2020) ✭✭✭✩✩

În epoca modernă, oamenii își caută dragostea online. Dar ce te faci dacă site-ul îți garantează că vei întâlni pe cineva compatibil, dar, după o mie de întâlniri, asta nu s-a întâmplat? Evident, dai în judecată site-ul! O comedie puțin puerilă, dar cu poante bune și personaje pitorești.


Dialogue avec mon jardinier (2007) ✭✭✭✭✩

Daniel Auteuil revine (în lista aceasta) cu un film despre o legătură de prietenie autentică, dintre el, orășeanul mutat la țară, unde-și renovează casa părintească și un vechi prieten din copilărie, acum grădinar și bun la toate. Cei doi învață unul de la altul și această nouă prietenie curge firesc, pe fundalul naturii, al artei și al lecțiilor de viață.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.