Am văzut 3 filme (Éperdument, The Secret: Dare to Dream, Black Mercedes)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Éperdument (2016) ✭✭✩✩✩

Cică bazat pe o poveste reală (dar nu se precizează care e sursa), este povestea de dragoste dintre un director de închisoare căsătorit și având un copil, cu o deținută minoră. Din păcate, filmul este previzibil încă de la început și nu se reabilitează spre final. Nici măcar scenele din închisoare nu sunt foarte bine reconstituite. Un exemplu de idee bună executată mediocru.


The Secret: Dare to Dream (2020) ✭✭✭✩✩

Celebra rețetă cu străinul binevoitor, reinterpretată. În prima parte, filmul este interesant prin modul în care un ajutor dezinteresat poate apărea exact atunci când ai nevoie, dar și pentru că avem ocazia să descoperim modul în care o mamă singură se poate descurca în SUA din prezent. La un moment dat, te prinzi despre ce va fi vorba, dar suspansul tot rămâne.


Black Mercedes (2019) ✭✭✭✩✩

Povestea investigației pentru a dezlega moartea misterioasă a unei tinere frumoase din orașul Varșovia ocupat de naziști. Nu este Krystyna Holzer, așa cum se menționează în buletin, ci o evreică ținută ascunsă de un polonez. O poveste cu suspans, situată în realitatea fidel recreată din Varșovia și Zakopane ocupate.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.