Paginademedia.ro: zilnic, prima sursă 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

paginademedia

De cînd Petrişor Obae a plecat de la Evenimentul zilei, are timp pentru hobby-urile lui. Unul dintre ele este WordPress-ul şi i-am fost prof cîteva săptămîni. L-am ajutat să-şi parcheze domeniile, să instaleze, să configureze.

Viitoarea interfaţă a site-ului care va fi viu de mîine dimineaţă (de pe la ora 8) încearcă să ofere informaţie prin toate cele trei coloane ale sale. Petrişor vrea ca acest site să fie un mini-portal de analiză media, adică domeniul la care se pricepe cel mai bine.

Mai mult decît un blog, Paginademedia.ro va oferi cifre dar le va analiza în acelaşi timp, va comenta fără ranchiună, va face referiri la surse de încredere. Cînd vei dori să înţelegi de ce creşte tirajul unui anumit ziar, vei intra la Obae, cînd vei vrea să ştii ce efect are o anumită achiziţie în mass-media vei intra la Obae şi cînd vei fi student la Jurnalism şi vei avea de căutat date relevante tot la Obae vei intra.

La Paginademedia.ro.

În avanpremieră, puţin din prezentarea lui Petrişor:

Am aproape zece ani de cînd domeniul predilect despre care scriu este media, cu toate aspectele şi implicaţiile. Presa scrisă, televiziunea, radioul, internet, tot ce înseamnă mediu de comunicare. Cum publicitatea este motorul industriei, nu aveam cum să trec cu vederea lumea fascinantă a reclamelor.

După agenţie de ştiri, săptămânal, cotidian şi radio, m-am decis sa încerc Internetul, un mediu care asigură o independenţă confortabilă faţă de interesele marilor trusturi.

Îi urez succes cu noul site (are planuri mari cu el, veţi vedea), mă simt onorat că l-am putut ajuta cu lansarea şi, pentru că ştiu că nu citeşte aici, pot spune că mă bucur că am rămas prieteni după terminarea facultăţii, pentru că am multe de învăţat de la el.

Şi pentru că şi el a fost un timp în postura de prof la FJSC şi azi e Ziua mondială a profesorilor, îi spun „mulţumesc”.

Ce mai tura-vura, de mîine dimineaţă, intră la Obae! Paginademedia.ro se doreşte o sursă „citită şi citată!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.