Treburi digitale online: abonamente Evensys, KFC în Fîșia Gaza, ambalajul returnabil în e-commerce


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 4 min)

Abonamente la evenimentele Evensys

La aniversarea de 14 ani, compania Evensys lansează un produs nou: abonamentele la evenimentele sale. Vezi detalii pe site-ul dedicat. Sunt evenimente pe care le știm foarte bine:

  • Digital Marketing Forum
  • Webstock
  • PR Forum
    și altele.

O agenție sau companie obține acces la conferințe pe care deja le cunoaștem ori la noi evenimente despre marketing, social media și comunicare, cu un abonament flexibil pe care îl poate folosi când dorește, până la finalul anului 2022.

Agenția doritoare plătește biletul pentru o conferință și primește acces la 3 conferințe.


7 lucruri de aici, 7 de acolo

Văd că acest site există de prin 2018, dar eu abia acum am aflat de el. Este un site din portofoliul Times New Roman (deși înregistrat pe persoană fizică), care prezintă serii de 7 lucruri interesante din orice domeniu. Avînd în vedere că 7 este cifra care mă urmărește de mult, inițiativa mi s-a părut interesantă. Printre altele, afli despre:

  • 7 episoade memorabile din Star Trek
  • 7 superstiții adaptate la vremurile prezente
  • 7 metode prin care poți simula că ești un intelectual

Site-ul are stil de încălcare „la infinit”, așa că e posibil să petreci ore bune pe el!


KFC în Fîșia Gaza? Sigur, cu livrare!

Dacă locuiești în Fîșia Gaza și vrei pui prăjit de la KFC, se poate! Faci comanda pe mobil, plătești foarte mult și iei comanda de la un magazin, după vreo două zile. Nu este o glumă, așa cum aflăm de la RestOfWorld. Pachetul vine de la Ramallah, la vreo 80 de kilometri de Gaza, în Cisiordania și trece prin vreo 4 filtre de securitate. Serviciul nu este unul oficial de la KFC, ci este oferit de un antreprenor, prin Instagram.

Pachetul cu mîncare ajunge de cele mai multe ori desfăcut și uneori lipsește ceva din comandă. Dacă vrei să-ți fie livrat acasă, mai plătești ceva. Înainte, puiul prăjit ajungea în Gaza prin tunelurile clandestine, dar aceasta au fost închise.


Inovație în e-commerce: ambalajul returnabil

Cărturești, R-Create, FAN Courier și Sinapseria introduc un ambalaj returnabil pentru comerțul online. Citește aici detalii. În perioada 20 mai – 2 iunie, când vei comanda de pe carturesti.ro, vei putea opta pentru livrarea comenzii în ambalajul returnabil R-Create.
Ei spun că pașii sunt așa:
1️⃣ În loc să îți ambalăm produsele comandate în cutii de carton, le vom sigila în ambalajele speciale.
2️⃣ Le vom preda curierilor de la FAN Courier sau Sinapseria (tu alegi).
3️⃣ Când curierul ajunge la tine, desigilează ambalajul în fața ta, îți predă produsele și ia ambalajul înapoi, reintroducându-l ulterior în circuitul de împachetare.

Ambalajul are o durată de viață de până la 20 de utilizări. Opțiunea de ambalaj returnabil îți va apărea doar pentru comenzile de maximum 3 cărți la Cărturești.ro.


Toată mobilitatea urbană la un loc

Neobility, platformă cu capital românesc creată pentru a sprijini și dezvolta mobilitatea urbană, lansează UrbanAir, serviciu ce integrează toate soluțiile de shared mobility. Platforma este prezentă atât pe piața din România, cât și la nivel global, și răspunde perfect nevoilor de distanțare socială, prin opțiuni de transport individual în oraș. 

RevistaBiz.ro spune că, în Capitală, pe platformă sunt disponibili 12 furnizori diferiți de trotinete electrice. Eu n-am găsit decît Lime în aplicația instalată pe Android. În total, în prezent, aplicația este funcțională în 60 de orașe din întreaga lume.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.