Am văzut 3 filme (La delgada línea amarilla, Wasp Network, The Personal History of David Copperfield)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

La delgada línea amarilla (2015) ✭✭✭✩✩

În contextul situației economice grele din Mexic, un bărbat de peste 50 de ani își găsește cu greu un job temporar: alături de alți 4 tipi, trebuie să traseze linia rutieră de pe o șosea de 220 de kilometri. În cele cîteva zile în care bărbații lucrează și socializează, ies la iveală povești de viață surprinzătoare.


Wasp Network (2019) ✭✭✭✩✩

Povestea este inspirată din cazul real a cinci cubanezi acuzați de SUA de spionaj în favoarea Cubei. Filmul este alert, nu-i lipsește acțiunea, iar personajele sunt consistente. Amestecul de spaniolă și engleză îl face agreabil. Mi s-a părut însă foarte lung și n-am înțeles rostul elementelor de documentar, din moment ce e un film de ficțiune.


The Personal History of David Copperfield (2019) ✭✭✭✭✭

Dacă veți ține cont de faptul că este o reinterpretare a operei lui Charles Dickens, veți savura filmul. Decorurile și costumele sunt nemaipomenite și atmosfera a fost re-creată admirabil. Este un film fantezist, plin de umor, dar și emoțional pe alocuri. Bun de văzut cu întreaga familie.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.