Am văzut trei seriale (The Flight Attendant, The Marvelous Mrs. Maisel, The Barrier) 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

The Flight Attendant (2020) ✭✭✭✩✩

Am vrut să încep serialul cînd am văzut că personaja principală :-) este jucată de Kaley Cuoco (Penny din “The Big Bang Theory”). Prima parte a primului episod te atacă cu stereotipuri de la Hollywood: stewardesa petrecăreață, stewardul negru și gay, cuplul de gay care are doi copii etc. Apoi, povestea devine interesantă și recunosc că asta se datorează mult jocului amuzant, plin de expresie al lui Kaley Cuoco. 

Această însoțitoare de zbor care face abuz de alcool trebuie să-și demonstreze nevinovăția după ce constată a doua zi dimineață că bărbatul cu care s-a distrat are gîtul tăiat.


The Marvelous Mrs. Maisel (2017) ✭✭✭✭✭

De la un serial creat de Amy Sherman-Palladino (“Gilmore Girls”) nu te poți aștepta decît la lucruri bune: umor sănătos, vorbit rapid, personaje puternice (dintre care cele mai puternice sunt personajele feminine). Mi-a plăcut să-i regăsesc aici pe Tony Shalhoub (“Monk”) și pe Marin Hinkle (Judith din “Two and a Half Men”). Este despre începuturile comediei stand-up moderne, la sfîrșitul anilor ’50.

O femeie proaspăt părăsită de soțul cu aere de comedian stand-up trebuie să se reinventeze pentru a supraviețui și descoperă voluptatea “ventilării” pe scenă, povestindu-și necazurile în stil comic


The Barrier (La valla) (2020) ✭✭✭✩✩

Încă de la primele secvențe, serialul mi-a adus aminte de “3%”, dar mi s-a părut că există multe elemente comune și cu “The Handmaid’s Tale”. Distopie sumbră, situată în Madridul anului 2045, după Al Treilea Război Mondial, unde oamenii trăiesc în două lumi separate de un zid: cei bogați și puternici și cei săraci și supuși. Pe fundal, un virus ucigător, pentru care încă nu există vaccin.

O familie este aruncată brusc într-un torent de evenimente. Virusul face victime în interiorul ei și fiica este separată de părinți. Soluția constă în infiltrarea tatălui în lumea celor bogați. Acolo, el face un dans al vieții și al morții, încercînd să aducă lucrurile la “normal”.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am văzut trei seriale (The Flight Attendant, The Marvelous Mrs. Maisel, The Barrier)

  • Beresti

    Aveam in plan sa ma uit la The Queen’s Gambit dar daca tot am dat peste acest articol, cred ca voi incepe The Barrier. Pare super interesant daca chiar are elemente comune cu The Handmaid’s Tale, care mi-a placut foarte mult. The Flight Attendant cred ca va fi urmatorul pe lista mea. Mai astept astfel de articole pentru ca seriale sunt foarte multe dar e greu sa te decizi asupra unuia. Am mai multe abandonate dupa doar cateva episoade…