Am văzut 3 filme de Crăciun (The Christmas Chronicles 1+2, Jingle Jangle)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Christmas Chronicles (2018) ✭✭✭✭✩

Kate vrea să-l prindă pe camera video pe Moș Crăciun și-l implică în acest plan și pe fratele ei, cam reticent față de existența moșului celebru. Totul se transformă într-o aventură presărată cu o mulțime de faze amuzante și cu un moment muzical excelent. Un film bine făcut, vesel, care-ți va aduce aminte de copilărie.


The Christmas Chronicles: Part Two (2020) ✭✭✭✩✩

Pentru partea a doua, pare că s-au străduit prea mult să depășească succesul primei părți și asta se vede: poantele sunt un pic forțate, momentul muzical este prea elaborat încît să se încadreze în scenariu, iar povestea este gangsterească. Belsnickel, un fost spiriduș al lui Moș Crăciun, se răzbună pe moș furînd steaua orașului. De data asta, aventura se axează pe Kate, care e nevoită să se întoarcă la Polul Nord.


Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) ✭✭✭✩✩

Legătura cu Crăciunul este că Jeronicus trebuie să achite datoriile către bancă pînă în Ajun și că totul se desfășoară în timpul iernii, iar peisajele sunt pe măsură. A fost amuzant să-l văd pe Forest Whitaker într-un rol de comedie și mimînd cîteva cîntece și dansuri. Da, este un film muzical, cu accente steampunk, agreabil și bine realizat din punct de vedere tehnologic și al efectelor speciale.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.