Am văzut trei filme (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, En passant pécho, Tom and Jerry)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019) ✭✭✭✩✩

Povestea criminalului în serie Ted Bundy spusă prin ochii iubitei sale Liz, cea care, multă vreme, a refuzat să creadă cine este cel alături de care trăiește. Dacă vă așteptați la un film horror, veți fi dezamăgiți: lipsesc imaginile terifiante, deși, la un moment dat, sunt oferite detalii despre crime. Filmul nu respectă integral realitatea, dar este interesant mai ales pentru modul în care se poate ascunde un criminal printre noi.


The Misadventures of Hedi and Cokeman (En passant pécho) (2021) ✭✭✭✩✩

I-am acordat trei stele pentru ritmul diavolesc, montajul bine realizat și unele glume de-a dreptul isterice. Povestea cu drogurile este simplă, dar personajele sunt cele care oferă savoare filmului. Inocența și idioțenia celor doi bărbați stranii îți vor aminti un pic de “Dumb and Dumber”.


Tom and Jerry (2021) ✭✭✭✩✩

Este povestea întâlnirii dintre cele două celebre personaje. Jerry Mouse este găzduit de Royal Gate Hotel, iar Tom Cat trebuie să-l alunge de acolo cu o zi înainte să se întâmple o nuntă a două persoane celebre. Îmbinarea dintre desene animate și filmări reale este foarte bună. Am apreciat stilul de animație care oferă tribut celui din anii ’40, când Tom și Jerry erau în vogă.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.