Am văzut trei filme (Prime Time, Living in Oblivion, True Story)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Prime Time (2021) ✭✭✩✩✩

Un film polonez cu aere de film de acțiune, în care totul începe să meargă prost la un moment dat, dar mai ales scenariul. Un tip intră prin violență într-un studio TV, chiar înainte de Revelionul 2000, pentru că vrea să transmită ceva lumii. Problema e că nu știm ce vrea să transmită și filmul devine neverosimil. Ritm lent și plictiseală.


Living in Oblivion (1995) ✭✭✭✭✩

Povestea turnajului de o zi la un film cu buget mic. Toate lucrurile greșite posibile se întâmplă în acea zi, spre disperarea regizorului. Scenele de turnaj se îmbină cu cele de vis și cu amintiri, creând un melanj atrăgător. Filmul a fost realizat aproape fără buget și actorii care au donat ceva bani au primit roluri.


True Story (2015) ✭✭✭✭✩

Un jurnalist căzut un pic an dizgrație constată că se poate reabilita dacă spune povestea unui criminal. Relația dintre cei doi devine tot mai solidă, însă încrederea reciprocă este mereu pusă la îndoială. Criminalul care-i luase identitatea jurnalistului se dovedește mai complex decât pare.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.